Blog

Waarom zou je een vakantiehuis huren in Frankrijk?

Waarom zou je een vakantiehuis huren in Frankrijk

Een vakantiehuis huren in Frankrijk moet je als reisliefhebber zeker eens gedaan hebben. Het land is populair bij toeristen en dat is goed uit te leggen want Frankrijk biedt veel diversiteit. Je kunt steden als Parijs, Marseille, Nice of Aix de Provence  ontdekken maar heeft ook diverse gebieden waar je kunt genieten aan het strand. Ben je gek op wintersport ook dan hoef je je in dit land niet te vervelen in de Franse Alpen waar vele skigebieden te vinden zijn.

Waarom zou je een vakantiehuis huren in Frankrijk?

Een vakantiehuis huren in Frankrijk en genieten van al het moois dat het land te bieden heeft is een goed idee voor je volgende vakantie. Overnachten doe je naar onze mening het beste in een vakantiewoning. Dit heeft een heleboel voordelen als je tegenover een hotelkamer, caravan of tent zet. De 4 belangrijkste redenen nemen we met je door, zodat jij de juiste keus kan maken voor je volgende vakantie.

1.Lekker warm

Als je een vakantiehuis huurt heb je de beschikking over een verwarming, je zit er dus altijd lekker warm bij. Ga je kamperen met behulp van een tent heb je deze luxe niet en moet je je met een dekentje jezelf warm houden. Ook kun je als je overnacht in een tent niet even snel een bakkie koffie of thee zetten om het warm te krijgen, in een vakantiehuisje wel.

2.Geen last van geluid

Als je gaat kamperen en overnachten in een tent is dat natuurlijk een behoorlijk avontuur maar heeft ook nadelen. Eén van die nadelen is dat je constant te maken krijgt met verschillende geluiden. In de nacht hoor je dieren, waardoor je mogelijk niet kunt slapen. Ook van het weer kun je last hebben, bijvoorbeeld wanneer het gaat regenen. Overnacht je in een vakantiehuis heb je hier allemaal geen last van omdat deze accommodaties zijn geïsoleerd.

3.Sanitaire voorzieningen

Als je overnacht in een tent of misschien wel een vouwwagen dan moet je goed beseffen dat je geen eigen sanitaire voorzieningen hebt. Deze deel je met andere gasten op het park of camping waar je verblijft. Een schoon toilet en douche is dus niet altijd bij en ook moet je soms wachten tot je aan de beurt bent. Ook moet je vaak nog een stuk lopen voordat je aankomt bij een sanitairgebouw. Kies je voor een vakantiehuis dan heb je wel beschikking over sanitaire voorzieningen die helemaal voor jou alleen zijn.

4.Je hebt de ruimte

Een vakantiehuis heeft altijd genoeg ruimte voor het hele gezin. Perfect voor wanneer je even een privé moment wilt of als ieder zijn eigen ding wilt doen. Overnacht je in een tent dan heb je deze vrijheid niet. Je zit altijd op elkaar waardoor er zomaar spanningen kunnen ontstaan. Dit gaan ten koste van het ontspannende gevoel dat je hoort te hebben op vakantie.

Vakantiehuizen in Europa