Blog

Waarom een vakantiehuis huren in België?

Waarom een vakantiehuis huren in België?

Waarom een vakantiehuis in België huren? Je kunt dan met de hele familie in één woning verblijven. Een hotelkamer biedt die mogelijkheid niet

Als je op vakantie gaat is België een geweldig land om te ontdekken. Ga bijvoorbeeld op avontuur in het bosrijke Ardennen, maak de meest indrukwekkende wandelingen, trotseer de wateren in een kano en kampeer midden in de bossen. Dinant, dat ook gevestigd is in de Ardennen kent ook prachtige bezienswaardigheden. Oude kerken, rotswanden en kastelen. Ook leent het land zich prima voor een stedentrip naar Gent, Brussel en ook Antwerpen is zeker een aanrader. Een ander voordeel is dat België lekker dichtbij ons eigen land is waardoor de reisduur kort is.

Vakantiehuisje huren in België

Ga je binnenkort genieten van een welverdiende vakantie met als bestemming België? Ontdek dan welke mogelijkheden je hebt om te overnachten. Je kan kiezen voor een hotelkamer, stacaravan, een tentje maar natuurlijk ook een vakantiehuisje. Wij hebben drie voordelen met betrekking tot een vakantiehuis huren in België voor je op een rij gezet.

Met z’n allen in één huis

Als je een vakantiehuisje huurt heb je de mogelijkheid om met de hele familie of bijvoorbeeld met vrienden in één woning te zitten. Een hotelkamer biedt deze mogelijkheid niet omdat deze meestal is geschikt voor maximaal twee personen. Zo kun je na een gezellige dag heerlijk samen met elkaar napraten over alle ervaringen die jullie hebben meegemaakt onder genot van een borrel. Ook is het een stuk eenvoudiger om eventueel je huisdieren mee te nemen.

Stuk voordeliger

Wanneer je met meerdere personen op vakantie gaat en een vakantiehuisje huurt is dit stukken voordeliger tegenover een hotelkamer. Je kunt dan gemakkelijk de kosten delen waardoor de huurprijs een stuk lager uitvalt. Stel dat de huurprijs van het vakantiehuisje die je huurt in België € 600,00 bedraagt en je gaat op vakantie met drie gezinnen kun je dit delen door drie. Je betaalt dan slechts € 200,00 waardoor je een hoop geld overhoudt om andere leuke dingen te doen.

Gebruik maken van diverse faciliteiten

Een vakantiehuisje huren op een vakantiepark biedt talloze mogelijkheden als we het hebben over de faciliteiten. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan een aangelegd strand, verschillende speeltoestellen voor kinderen, zwembad, horeca gelegenheden maar ook zijn er vaak diverse activiteiten te doen. Midgetgolf, bowlen en voor de allerkleinsten is er altijd wel animatie beschikbaar. Bij een hotel vindt je meestal alleen een zwembad en één restaurant.

Voldoende ruimte

Als je een vakantiehuisje huurt heb je meer dan voldoende ruimte waardoor je je niet opgesloten voelt. Een stacaravan of een hotelkamer is natuurlijk een stuk kleiner. Een vakantiehuisje beschikt over verschillende ruimtes net als in je eigen huis. Een hal, toilet, badkamer, woonkamer, keuken en meerdere slaapkamers. In de meeste gevallen heb je ook de beschikking over een tuin waar je heerlijk kunt ontspannen bij mooi weer. Vergeet zeker niet om je barbecue mee te nemen.

Vakantiehuizen in Europa