Appartement - Walstraat 103-C | Vlissingen

BN1185246
Bekijk kaart

Ligging

Deze gezellige en sfeervolle studio ligt midden in het centrum van de maritieme stad Vlissingen. Zodra je de deur uitstapt sta je direct in de levendige winkelstraat van Vlissingen. Alles wat deze stad te bieden heeft, ligt vanaf hier binnen handbereik. Op slechts 5 minuten lopen sta je op de boulevard en vrijwel direct op het strand. Geniet van een bijzonder uitzicht want Vlissingen is de plek waar de schepen nergens anders zo dicht langs de kust varen.

Interieur

Max. aantal personen: 2
Aantal huisdieren: 0
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Oppervlakte: 20 m2

Accommodatie
Ondanks zijn compacte formaat is de studio van alle moderne gemakken voorzien, zodat je niets tekortkomt tijdens je verblijf. Een studio is gelegen op de eerste verdieping en op een gezellige plek boven een levendige winkelstraat. Zodra je de hal binnenstapt, stap je via de linkerdeur in de leefruimte. Hier nodigt een comfortabele bank je uit voor ontspannen avondjes met je favoriete series op de televisie. Deze ruimte dient ook als je slaapkamer. Er staat een comfortabel tweepersoonsbed (160x200 cm) en er is verduisterende raambekleding. Je kleding en bagage berg je gemakkelijk op in de ruime kledingkast.

Aan de gezellige maar compacte eettafel, geschikt voor drie personen, kun je heerlijk natafelen of plannen maken voor de volgende dag. En wat dacht je van zelf koken? Onze keuken heeft alles wat je nodig hebt: van een kookplaat tot een oven, en van een vaatwasser tot een koelkast met vriesvakje. Met behulp van de broodrooster maak je 's ochtends een heerlijk geroosterd broodje en de koffiebonenmachine en waterkoker staan garant voor een perfect kopje koffie of thee. Een leuke extra voorziening in deze accommodatie is de wasmachine die in de keuken staat. Zo kan je na een heerlijke stranddag makkelijk je handdoeken opfrissen voor de volgende dag.

Op het balkon, met zijn zuidelijke ligging geniet je vanaf het middaguur tot de zon ondergaat, geniet je hier van heerlijke zonnestralen. Het is ingericht met comfortabele stoelen en een salontafel, ideaal voor ontspannen momenten buiten.

De badkamer is uitgerust met een moderne wastafel, een geavanceerde spiegel en een douche vol moderne snufjes, inclusief het toilet.

Let op: voor de allerkleinsten (t/m 2 jaar) hebben we geen speciale voorzieningen. Ook huisdieren kunnen helaas niet verblijven in deze accommodatie. Extra aandachtspunt: er is geen gratis parkeergelegenheid direct bij de studio. Maar geen zorgen, op slechts 2-5 minuten lopen vind je diverse parkeergarages (tegen betaling).



Omgeving

Welkom in Vlissingen, een stad die bekend staat om de prachtige lange stranden en de levendige boulevard waar je heerlijk kunt uitwaaien. Of je nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen, de rijke historie wilt ontdekken of gewoon wilt genieten van de Zeeuwse gastvrijheid, Vlissingen heeft het allemaal.
Vlissingen is niet alleen een genot voor strandliefhebbers, maar ook een stad met een rijke geschiedenis en cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de indrukwekkende Sint Jacobskerk.
Voor de cultuurliefhebbers is er het Zeeuws Maritiem MuZEEum waar je alles leert over de maritieme geschiedenis van Zeeland. Ook het Bunkermuseum aan de Oranjedijk is een bezoek waard, waar je meer te weten komt over de oorlogsgeschiedenis van de regio.

De boulevard van Vlissingen is de langste van Nederland en biedt een prachtig uitzicht over de Westerschelde. Hier kun je genieten van de voorbijvarende schepen, een wandeling maken of neerstrijken op een van de vele terrassen. Het strand van Vlissingen is de perfecte plek voor een dagje uitwaaien of zonnebaden.
Vlissingen staat ook bekend om haar culinaire aanbod. Van verse visgerechten tot internationale keukens, er is voor ieder wat wils. Bezoek bijvoorbeeld Pier 7, waar je met je voeten in het zand kunt genieten van een heerlijke maaltijd met uitzicht op zee. Maar ook om de hoek van jouw accommodatie, op slechts 5 minuten loopafstand, vind je het sfeervolle Bellamypark met diverse terrassen en restaurants.

Plan dus snel je bezoek aan Vlissingen en ervaar zelf de unieke combinatie van natuur, cultuur en gastvrijheid.
  • Restaurant:2.80 km

Kenmerken


De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze woning:

Elektrische
  • Koelkast: Ja
  • Wasmachine: Ja
  • Vriezer: Ja
  • Vaatwasser: Ja
  • Broodrooster: Ja
  • Waterkoker: Ja
  • Koffiezetapparaat: Ja
  • Oven: Ja
Buitenshuis
  • Terras: Ja

Voorwaarden

Voorwaarden van de Verhuurder:


- Er is dagelijkse aankomst, behalve op zondag. In de vakanties geldt weekverhuur.
- De rekening betaalt u vooraf.
- Vanaf 16 uur is incheck mogelijk. Op vertrekdag verlaat u om 9.30 uur de woning, waarna u de sleutel inlevert op de locatie waar u deze ook afgehaald heeft.
- Kinderbedden die eventueel aanwezig zijn, hebben geen bedlinnen. Dit neemt u zelf mee.
- In bijna alle gevallen is bedlinnen en handdoeken aanwezig. In uw boeking ziet u of dit het geval is.
- Overnachtende bezoekers meldt u vooraf aan en pas bij goedkeuring mogen deze bezoekers ook overnachten. Uiteraard tegen betaling van bedlinnen en toeristenbelasting.
- Huisdieren zijn soms toegestaan, dit staat benoemd bij de woninginfo. Informeer naar deze mogelijkheid. Als eigenaar bent u verantwoordelijk voor uw hond. Bezorg andere gasten of buren geen overlast.
- Jongerengroepen niet toegestaan.
- Werknemers op aanvraag.

Houd er rekening mee dat jonge groepen en feesten niet zijn toegestaan.

De getoonde prijzen en beschikbaarheid worden via een geautomatiseerd systeem ontvangen. Het kan zijn dat er wijzigingen doorgevoerd worden in de tijd tussen 2 updates. Hierdoor kunnen wij de definitieve prijs en beschikbaarheid enkel binnen 48 uur aan u bevestigen.

Selecteer aantal personen en de datum om de prijs te zien

Boekingsperiode:
Alternatieve periodes
Credit cards
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

  • Vertrouwen

  • Maatschappelijk Verantwoord

    Ter bescherming van mens en milieu planten wij 1 boom voor elke overnachting per persoon per nacht.

Bungalow.Net Holidays BV is bemiddelaar, u sluit een overeenkomst rechtstreeks met de verhuurder.