Houseboat Marina Mookerplas 4-6 persons (roof terr...

BN1178997
Bekijk kaart

Ligging


Deze prachtige woonark ligt in een bosrijke omgeving aan de rand van de Mookerheide met uitzicht op de Mookerplas. Genieten van een heerlijke vakantie is in deze accommodatie geen probleem. Met dezelfde gemakken als een compleet ingericht vakantiehuis is deze Woonboot zowel in de winter als in de zomer de ultieme beleving op het water.
Vanaf het terras (met zwemtrap) van uw Woonboot duikt u zo het heldere meer in om te zwemmen of simpelweg te genieten van het prachtige uitzicht. Tevens beschikt deze heerlijke accommodatie over een dakterras dat u via een trap aan de buitenzijde bereikt. U kunt heerlijk ontspannen op de banken met een fantastisch uitzicht over het meer. Het dakterras is voorzien van kunstgras en een parasol.

Interieur

Accommodatie

 

 

De woonkamer heeft een comfortabele bank en een tafel met uitzicht op de wal door de grote ramen. De woonkamer komt uit op het terras met twee comfortabele banken en een tafel om aan het water te loungen. De open keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt onder meer over een kookplaat, koffiezetapparaat (Senseo), koelkast en waterkoker. Het huis heeft twee slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsboxspringbed (160x200cm) met twee eenpersoonsdekbedden en kussens. In de tweede slaapkamer vindt u een stapelbed met twee eenpersoonsbedden (80x200cm). De slaapbank in de woonkamer biedt extra slaapplaatsen als er meer dan 4 personen in de accommodatie verblijven. De badkamer is voorzien van toilet, wastafel, elektrische kachel, haardroger en douchecabine met glazen schuifwanden. De volledig geïsoleerde Woonboot beschikt tevens over airconditioning en Wi-Fi. Het is van 1 april tot 1 november mogelijk om tegen betaling gebruik te maken van de wasmachine en droger in de naastgelegen Jachthaven Driesen. Naast de Woonboot is er ook ruimte om een eigen boot mee te nemen van maximaal 2,5*5. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage. Naar de woonboot is het vijf minuten lopen en in de haven staan bagagekarren klaar.

Omgeving

Omgeving
Houdt u van op of in het water zijn, wandelen in de natuur of de omgeving verkennen, dan is Marina Mookerplas de perfecte plek, zowel in de zomer als in de winter! Uw eigen 'privémeer' ligt direct voor de deur en u kunt zelfs vanaf uw terras vissen. Er is een "Vatsauna met Dome" te huur met spectaculair uitzicht op de Mookerplas, deze is het hele jaar door per uur te boeken voor gasten die in onze Woonboten verblijven. Houdt u meer van sporten, dan kunt u een kajak of SUP huren of gaan varen in een luxe sloep. Handig is ook dat u altijd bij uw huis kunt afmeren. Als u de omgeving wilt verkennen, bereikt u gemakkelijk de Duitse grens en ook de levendige stad Nijmegen ligt vlakbij. Verken de omgeving te voet of huur een stevige E-chopper met een routevoorstel om nog meer van de omgeving te zien. Een verscheidenheid aan restaurants en bezienswaardigheden zijn gemakkelijk te bereiken.

Kenmerken


De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze woning:

Algemeen
  • Internet Verbinding: Wireless Lan
  • Parkeerplaats: Ja
  • Douche: Ja
Elektrische
  • Koelkast: Ja
  • Televisie: Ja
  • Waterkoker: Ja
  • Koffiezetapparaat: Senseo
  • Koelkast: Ja
Buitenshuis
  • Terras: Ja
  • Tuinmeubels: Ja

Voorwaarden

Voorwaarden van de Verhuurder:


Algemene voorwaarden


Wij maken gebruik van de nieuwste versie van de Recron Voorwaarden - Vereniging van Recreatieondernemers Nederland. Deze RECRON-voorwaarden zijn stand gekomen, in overleg met de Consumentenbond en de ANWB, in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad en zijn in werking getreden per 1 juli 2016.

 

 


De getoonde prijzen en beschikbaarheid worden via een geautomatiseerd systeem ontvangen. Het kan zijn dat er wijzigingen doorgevoerd worden in de tijd tussen 2 updates. Hierdoor kunnen wij de definitieve prijs en beschikbaarheid enkel binnen 48 uur aan u bevestigen.

Selecteer aantal personen en de datum om de prijs te zien

Boekingsperiode:
Alternatieve periodes
Credit cards
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

  • Vertrouwen

  • Maatschappelijk Verantwoord

    Ter bescherming van mens en milieu planten wij 1 boom voor elke overnachting per persoon per nacht.

Bungalow.Net Holidays BV is bemiddelaar, u sluit een overeenkomst rechtstreeks met de verhuurder.