Houseboat Marina Mookerplas 4-6 persons

BN1178996
Bekijk kaart

Ligging


Met een prachtig uitzicht op de Mookerplas en gelegen in een bosrijke omgeving, is het heerlijk vakantie vieren in deze Houseboat. De Houseboat heeft dezelfde gemakken als een boot alleen kun je er niet mee varen en blijft deze gedurende je verblijf op dezelfde plaats liggen. Vanaf het terras (met zwemtrap) van je eigen houseboat kun je direct water induiken om een stukje te zwemmen.

Interieur

 

In de lodge bevindt zich een knusse woonkamer met een gezellige zitbank en een tafel met ruimte voor 6 personen waarbij je door de grote raampartijen direct op het meer uitkijkt. Vanuit de woonkamer bereik je het terras, met fantastisch uitzicht over het meer. 

De compacte open keuken is voorzien van een kookplaat, koffiezetapparaat (Senseo), koelkast en waterkoker. De slaapkamer is voorzien van een boxspring tweepersoonsbed (160x200cm) met twee losse eenpersoons dekbedden en kussens. In de tweede slaapkamer staat een stapelbed met twee eenpersoonsbedden (80x200cm). Ben je met meer dan 4 personen dan biedt de slaapbank in de woonkamer een extra slaapplaats. De badkamer is van alle gemakken voorzien met een toilet, wastafel,  elektrische verwarming, föhn en douchecabine met glazen schuifwanden. Fijne extra’s in deze accommodatie zijn de aanwezige airco en gratis wifi. Het is mogelijk om tegen betaling vanaf 1 april tot 1 november gebruik te maken van de wasmachine en droger in de naastgelegen Jachthaven Driesen. Daarnaast is er naast de Houseboat ook nog plaats om een eigen boot mee te nemen van maximaal 2,5*5. Parkeren van de auto kan op het nabij gelegen parkeerterrein. Het is vanaf daar ongeveer 5 minuten lopen naar de Houseboat. Er zijn bagagekarretjes beschikbaar in de jachthaven.

 

Omgeving


Ben je een liefhebber van alles in en om het water dan ben je hier aan het juiste adres. Waterratten en zonaanbidders kunnen hier midden in de natuur hun hart ophalen. Je eigen ‘privé meer’’ voorzien van prachtig helder water ligt direct voor de deur. Hou je van vissen, dan gooi je de hengel zelfs uit vanaf je eigen terras! Er is een "Barrel Sauna met Koepel" te huur met spectaculair uitzicht op de Mookerplas, welke het gehele jaar per uur te boeken is voor gasten die in onze Houseboats verblijven. Met de mogelijkheid om een luxe sloep, kajak of SUP te huren worden alle mogelijkheden op het water maximaal benut. Hiermee kun je tevens aanmeren bij je eigen houseboat. Liever de omgeving verkennen? Er zijn fijne wandelroutes maar ook het huren van een E-chopper, met aangeboden route om nog meer van de omgeving te zien,is een leuke activiteit. De Mookerplas is gelegen in het prachtige natuurgebied van de Mookerheide en ligt dicht in de buurt van de Duitse grens maar ook vlakbij de gezellige stad Nijmegen. In de buurt zijn diverse restaurants en volop bezienswaardigheden binnen handbereik.

Kenmerken


De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze woning:

Algemeen
  • Parkeerplaats: Ja
  • Douche: Ja
Elektrische
  • Koelkast: Ja
  • Televisie: Ja
  • Waterkoker: Ja
  • Koelkast: Ja
Buitenshuis
  • Terras: Ja
  • Tuinmeubels: Ja

Voorwaarden

Voorwaarden van de Verhuurder:


Algemene voorwaarden


Wij maken gebruik van de nieuwste versie van de Recron Voorwaarden - Vereniging van Recreatieondernemers Nederland. Deze RECRON-voorwaarden zijn stand gekomen, in overleg met de Consumentenbond en de ANWB, in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad en zijn in werking getreden per 1 juli 2016.

 

 


De getoonde prijzen en beschikbaarheid worden via een geautomatiseerd systeem ontvangen. Het kan zijn dat er wijzigingen doorgevoerd worden in de tijd tussen 2 updates. Hierdoor kunnen wij de definitieve prijs en beschikbaarheid enkel binnen 48 uur aan u bevestigen.

Selecteer aantal personen en de datum om de prijs te zien

Boekingsperiode:
Alternatieve periodes
Credit cards
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

  • Vertrouwen

  • Maatschappelijk Verantwoord

    Ter bescherming van mens en milieu planten wij 1 boom voor elke overnachting per persoon per nacht.

Bungalow.Net Holidays BV is bemiddelaar, u sluit een overeenkomst rechtstreeks met de verhuurder.