Luxury lodge with Sauna | 6 p. (copy)

BN1176532
Bekijk kaart

Ligging

Chaletpark is gelegen op een unieke locatie, goed bereikbaar en te midden van een uitzonderlijke natuur. Dit park in ontwikkeling is gebaseerd op veel ruimte rondom de chalets, mooie waterpartijen en een zorgvuldige parkinrichting. Alle bungalows hebben uitzicht op de vijver.

Dit park ligt aan de voet van de Holterberg, onderdeel van de Sallandse Heuvelrug. In dit Nationale Park kun je 's ochtends de herten zien rennen, met een beetje geluk steenmarters en dassen observeren en 75 soorten vogels spotten. In de bossen en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn ook nordic walking-routes. Dit park is prachtig ruim opgezet en biedt u rust, ruimte en stilte van de natuur, om helemaal tot rust te komen.

Het Wereldtijdpad rond de Holterberg biedt verschillende wandelroutes. Elke route neemt je mee door een andere periode uit de geschiedenis. Langs de route staan meer dan 2.000 borden, waarop feiten staan vermeld van het betreffende jaar.

In de omgeving is er een scala aan mogelijkheden voor activiteiten en dagtochten. Wie wil shoppen of uitstapjes wil maken, kan tijdens de openingsdagen terecht in de stad Rijssen (3 km) of het dorp Holten (2 km).

Interieur

Luxe lodge met privésauna
Deze ruime & luxe woning heeft een zeer ruime en moderne woonkamer. Door de vele grote raampartijen heeft u een prachtig weids uitzicht over het park. De woonkamer heeft openslaande deuren, een ruime keuken met vaatwasser, 3 aparte slaapkamers en een luxe badkamer met designradiator. Buiten heb je een heerlijk terras en aan de voorzijde een overdekte veranda. Ideaal om tot rust te komen! De lodge is uitgerust met een eigen sauna. Dit is buiten bij uw cottage, dus u kunt heerlijk ontspannen na een dag in de natuur!

Bestel ook een regionaal ontbijt als extra optie ontbijt.

Omgeving

Tussen het dorp Holten en de stad Rijssen ligt het prachtige Nationaal Park "De Sallandse Heuvelrug". Vanuit je accommodatie fiets of wandel je zo de glooiende heidevelden en uitgestrekte bossen in. Dit landschap met heuvels en grote stenen is ontstaan in de ijstijd. De belangrijkste heuvels zijn de Hellendoornseberg, de Haarlerberg, de Holterberg en de Koningsbelt. De natuur is zeer divers en er leven bijzondere soorten, zoals het bijna uitgestorven korhoen op de Sallandse Heuvelrug. Tijdens wandel- en fietstochten kun je ze spotten. Je kunt fietsen en wandelen zonder iemand tegen te komen. De enige echte metgezel is de wind die door de bomen ruist.

Het gezellige dorp Rijssen heeft veel leuke winkels en gerenommeerde restaurants. De mensen hebben een christelijke achtergrond en houden de zondagsrust levend. Op de vruchtbare landerijen rondom Rijssen staan veel originele boerderijen, die een goed beeld geven van hoe het vroeger was. Op maandagochtend is er een grote, levendige stoffenmarkt. In de buurt kunt u fietsen, kanoën, paardrijden of met een paardenkoets of huifkar door de natuur.
- Zwembad "de Koerbelt"
- Golfbaan "de Koepl" (Wierden)
- Het museum van Rijssen in Kasteel "De Oosterhof" met een overzicht van de geschiedenis van Rijssen
- Internationaal Brandweermuseum
- Rondvaart met Salonboot EMS "Regstroom"
- Kanovaren op de Regge
- Fluisterboot (elektrisch) huren op de Regge
- Bowlen op het nabijgelegen vakantiepark "Mölke"

Het toeristische dorp Holten staat bekend om zijn kleine winkeltjes, markten, braderieën en vele activiteiten voor jong en oud in het hoogseizoen. U vindt er:
- Zwembad "Twenhaarsveld"
- Panoramisch uitzicht over de natuur van de Holterberg
- Canadese Oorlogsbegraafplaats Holten, een stukje Canadees grondgebied, waar veel soldaten begraven liggen die Nederland hebben bevrijd.

Fietsen en wandelen door de prachtige natuur van Twente en Salland begint bij de Buitenplaats; de start en finish van fietsroutes van 10 tot 75 km. Speciale aanbiedingen als u een bungalow huurt:
- In de week van 3 t/m 6 juli. Je kunt gratis meedoen aan de Mölke Wandel4daagse. Elke dag starten we van 9.00 uur tot 10.00 uur en is er een nieuwe route beschikbaar van ongeveer 15 km. Onderweg kunt u tal van bezienswaardigheden bezoeken.
- In de week van 28 augustus t/m 31 augustus. Je kunt gratis meedoen aan de Mölke Fiets4daagse. Elke dag starten de fietstochten tussen 10.00 en 12.00 uur en is er een nieuwe fietsroute beschikbaar van 35-40 km. Onderweg kunt u tal van bezienswaardigheden bezoeken.

Kenmerken


De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze woning:

Algemeen
  • Internet Verbinding: Wireless Lan
  • Parkeerplaats: Ja
  • Badlinnen: mogelijkheid tot huren
  • Bedlinnen: mogelijkheid tot huren
  • Verwarming: Centrale Verwarming
Elektrische
  • Koelkast: Ja
  • Vriezer: Ja
  • Vaatwasser: Ja
  • Magnetron: Ja
  • Koffiezetapparaat: Ja
  • Koelkast: Ja
Buitenshuis
  • Tuin: Ja
  • Terras: Ja
  • Tuinmeubels: Ja
Extra
  • Sauna: Ja
  • Douche: Ja

Voorwaarden

Voorwaarden van de Verhuurder:


GROEPEN
Indien de reservering betrekking heeft op een aantal personen die tezamen als een groep moeten of kunnen worden beschouwd, dient degene die de reservering maakt dit terstond en uitdrukkelijk te vermelden. De persoon die de reservering maakt is hoofdelijk aansprakelijk voor de nakoming van alle verplichtingen, niet alleen voor hemzelf, maar voor alle geregistreerde leden die deel uitmaken van zijn groep. Groepsaccommodatie is beperkt mogelijk op Buitenplaats Holten. Groepen dienen bij aankomst bij de receptie voor de gehuurde accommodatie per groep een borg te betalen (bedrag in onderling overleg te bepalen).

JONGE MENSEN
Alleenreizende jongeren zijn niet toegestaan in de huurwoningen of op het park.

BEDRIJF
Zakelijke boekingen zijn niet toegestaan. Alleen boekingen met recreatieve doeleinden.

BEZOEKERS
Indien u bezoek ontvangt, meldt u dit dan bij de receptie en betaalt u hiervoor de bezoekersvergoeding. Wij willen u erop wijzen dat u zelf verantwoordelijk bent voor het gedrag van uw bezoekers. Bezoekers dienen het terrein uiterlijk om 22.30 uur te hebben verlaten. Auto's van bezoekers worden op de parkeerplaats geparkeerd.

KLACHTEN
Ondanks alle organisatie en zorg kan het zijn dat u een klacht heeft. U dient uw opmerking of klacht dan direct te melden bij de receptie om deze op te lossen. Indien de klacht niet naar tevredenheid wordt opgelost, heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen na vertrek uit het vakantiepark een schriftelijke klacht in te dienen bij de directie waar de klacht grondig wordt onderzocht.

AANSPRAKELIJKHEID
Buitenplaats Holten is niet aansprakelijk voor: schade of letsel als gevolg van een verblijf op ons terrein; schade geleden door het gebruik van de aanwezige voorzieningen; schadeclaims wegens geluidsoverlast veroorzaakt door derden; mondelinge of telefonische informatie; het uitvallen en/of buiten gebruik zijn van voorzieningen en/of voorzieningen.

ALGEMENE RESERVERING
Prijzen zijn inclusief BTW. Als dit wordt gewijzigd, behouden wij ons het recht voor om de prijzen dienovereenkomstig aan te passen. Wijzigingen zijn voorbehouden op alle prijzen in deze brochure. Fouten of vergissingen in deze brochure binden ons niet. Verder zijn de Recron Voorwaarden van toepassing.

RESERVERING
Het reserveren van een object kan direct via internet of telefonisch bij Buitenplaats Holten. U ontvangt uw reserveringsbewijs / factuur uiterlijk 1 week na aanvraag van de reservering. Dit reserveringsbewijs is uw reserveringsbewijs. De tarieven houden rekening met de beschikbare faciliteiten en het al dan niet gebruiken van deze faciliteiten in de periode dat u op onze campings verblijft.

VOORKEUR
Heeft u een voorkeur voor ligging, meerdere bungalows naast elkaar of een specifiek aantal, dan helpen wij u daar waar mogelijk graag bij. De voorkeurskosten zijn € 12,50 per boeking.

BETALING
Bij reservering dient 50% van de huursom betaald te worden. Het resterende bedrag dient uiterlijk een maand voor aanvang van het verblijf in ons bezit te zijn.

ANNULERING
Door deel te nemen aan een annuleringsverzekering kunt u zich indekken tegen de kosten van een eventuele annulering. Indien u geen verzekering heeft afgesloten en u annuleert het gehuurde, gelden de annuleringsregels conform artikel 6 van de Recron-voorwaarden die staan vermeld op www.buitenplaatsholten.nl of verkrijgbaar bij de receptie. Een annuleringsverzekering kan tot twee weken na reservering worden afgesloten.

AANKOMST EN VERTREK
Op de dag van aankomst kan het gehuurde vanaf 15.00 uur worden betrokken. Bij aankomst ontvangt u bij de receptie de sleutel en andere informatie die voor u van belang is. Op de dag van vertrek dient het gehuurde uiterlijk om 10.00 uur te zijn ontruimd.

LAATSTE SCHOONMAAK
Uw bungalow wordt bij vertrek door ons schoongemaakt. U hoeft alleen uw accommodatie bezemschoon achter te laten, de afwas te doen en de koelkast schoon te maken. Vouw de dekbedden op de bedden en stop de lakens in een kussensloop. De vuilniszak doe je in de container.

RESIDENTIE
Gebruik en bezetting maximaal door het aantal personen voor wie de accommodatie is ingericht. In de accommodatie is een volledige inventaris aanwezig.
BEDLINNENPAKKET EN KINDERMEUBELS
Beddengoedpakketten liggen klaar bij aankomst in uw bungalow, cottage of caravan. Wilt u tijdens uw verblijf uw bed verschonen, dan kunt u bij de receptie bedlinnenpakketten huren à € 7,50. Dit pakket bestaat uit een hoeslaken, een onderlaken en een slopen (eenpersoons) De huur van kindermeubilair (campingbedje + kinderstoel) bedraagt € 5,- per periode (bij reservering opgeven). Het dekbed en bedlinnen voor het campingbedje dient u zelf mee te nemen.

AUTO
Bij elke huuraccommodatie of camping mag maximaal 1 personenauto geparkeerd worden. De overige auto's dienen op de parkeerplaats te worden geplaatst.

HUISDIEREN
Op het park en in de accommodaties zijn geen huisdieren toegestaan.

Houd er rekening mee dat jonge groepen en feesten niet zijn toegestaan.

De getoonde prijzen en beschikbaarheid worden via een geautomatiseerd systeem ontvangen. Het kan zijn dat er wijzigingen doorgevoerd worden in de tijd tussen 2 updates. Hierdoor kunnen wij de definitieve prijs en beschikbaarheid enkel binnen 48 uur aan u bevestigen.

Selecteer aantal personen en de datum om de prijs te zien

Boekingsperiode:
Alternatieve periodes
Credit cards
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

  • Vertrouwen

  • Maatschappelijk Verantwoord

    Ter bescherming van mens en milieu planten wij 1 boom voor elke overnachting per persoon per nacht.

Bungalow.Net Holidays BV is bemiddelaar, u sluit een overeenkomst rechtstreeks met de verhuurder.