Zomerwoning-Zuidstraat 113|Westkapelle

BN1178385
Bekijk kaart

Ligging

Deze vakantiewoning heeft een eigen zonneterras gelegen op het zuiden. Door de schuifpui komt het fijne daglicht ruim naar binnen in de open living. Er is een wasmachine, opvouwbaar babybed en kinderstoel. Binnen een minuut wandel je naar het badstrand en ook de supermarkt, bakker, slager en restaurants zijn dichtbij.

Interieur

Aantal personen: 4

Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Grootte.: 53 m2

Beschrijving
Gelegen in het centrum van Westkapelle, boven kapsalon Mjjn zus en ik'. Alles dichtbij. Stap de deur uit tussen de restaurants door. Geniet van het geruis van dit vredige dorp. Haal vers brood bij de bakker aan de overkant. De zee ligt op slechts 150 meter verderop. Loop op je slippers naar het strand! Vanaf de zeedijk kijk je uit over het water en zie je de voorbijvarende schepen. Je kunt zelfs helemaal tot aan de waterkant rijden. Met het kenmerk
rode daken achter je, naast de indrukwekkende vuurtoren en de kreek waar vogels hun hart uit zingen verderop in de straat. Maak een zonsondergangwandeling langs het strand of neem plaats bij een van de vele strandpaviljoens in de omgeving. Geniet ervan, je bent op vakantie!

Over de accommodatie
De hal bij de voordeur geeft toegang tot de woonkamer, badkamer en trap naar de bovenverdieping.

De woonkamer met open keuken is heerlijk licht door de grote ramen. De grote eettafel biedt ruimte voor 4 personen. De keuken is compleet met vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi-magnetron, broodrooster, waterkoker, Nespresso- en filterkoffiezetapparaat. De zithoek met bank, twee fauteuils en televisie is gelegen naast de schuifpui, die toegang geeft tot het terras. Dit beschutte terras ligt op het zuiden en biedt dus veel zon. Een tuintafel met verstelbare stoelen staan hier voor je klaar. 

De badkamer is op de begane grond en voorzien van een toilet, wastafel met onderkast, spiegel, ligbad en een aparte douche. In de badkamer is ook de wasmachine. 

Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers en een tweede toilet. In de eerste slaapkamer zijn twee eenpersoonsbedden (90 x 200) die tegen elkaar staan als tweepersoonsbed. In de tweede slaapkamer staan twee losse eenpersoonsbedden (90 x 200). In beide slaapkamers staan nachtkastjes en een kledingkast met hang- en leggedeelte. Ook hangen er verduisterende gordijnen voor de ramen. Een opvouwbaar kinderbed en kinderstoel zijn aanwezig. 

Er zijn twee vaste kasten op de benedenverdieping: in de hal is een kast met cv-ketel waar u spullen kunt opslaan, en in de woonkamer is er een trapkast. Fietsen kunnen met een slot vastgemaakt worden aan een ring op het terras bij de voordeur of op het beschutte terras aan de achterkant van de woning staan. Er hoort één parkeerplaats bij de woning. Eventuele andere auto’s kunt u kwijt in de straten van Westkapelle, waar het gratis parkeren is. Huisdieren mogen mee: er zijn maximaal twee dieren toegestaan.

Omgeving
Westkapelle is een rustig dorp op een dijk met een zonnig strand. Het dorp heeft het hoogste aantal zonuren van Nederland. In het dorp is een supermarkt, bakker, slager, fietsverhuur, apotheek, souvenirwinkel en diverse restaurants. De historische stad Middelburg en maritieme stad Vlissingen zijn beide binnen 20 minuten met de auto te bereiken. Beide steden hebben een grote verscheidenheid aan restaurants, winkels en bezienswaardigheden.



Energielabel E

Omgeving

Westkapelle is een rustig dijkdorp met een zonnig strand waar de meeste zonuren van Nederland geteld worden. In het dorp zijn een supermarkt, bakker, slager, fietsverhuur, drogist, souvenirwinkels en tal van restaurants. Binnen 20 minuten is per auto historisch Middelburg te vinden én maritiem Vlissingen. Beide steden hebben een groot aanbod van restaurants, winkels en attracties.

Kenmerken


De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze woning:

Algemeen
  • Internet Verbinding: Wireless Lan
  • Parkeerplaats: Ja
  • Badlinnen: mogelijkheid tot huren
  • Bedlinnen: mogelijkheid tot huren
Elektrische
  • Koelkast: Ja
  • Wasmachine: Ja
  • Vriezer: Ja
  • Vaatwasser: Ja
  • Magnetron: Ja
  • Broodrooster: Ja
  • Waterkoker: Ja
  • Koffiezetapparaat: Ja
  • Oven: Combimagnetron
Buitenshuis
  • Terras: Ja
Extra
  • Kinderstoeltje: Ja
  • Bad: Ja
  • Kinderbedje: Ja

Voorwaarden

Voorwaarden van de Verhuurder:


- Er is dagelijkse aankomst, behalve op zondag. In de vakanties geldt weekverhuur.
- De rekening betaalt u vooraf.
- Vanaf 16 uur is incheck mogelijk.  Op vertrekdag verlaat u om 9.30 uur de woning. Inchecken / uitchecken via digitale sleutel  via app.
- Kinderbedden die eventueel aanwezig zijn, hebben geen bedlinnen. Dit neemt u zelf mee.
- In bijna alle gevallen is bedlinnen en handdoeken aanwezig. In uw boeking ziet u of dit het geval is.
- Overnachtende bezoekers meldt u vooraf aan en pas bij goedkeuring mogen deze bezoekers ook overnachten. Uiteraard tegen betaling van bedlinnen en toeristenbelasting.
- Huisdieren zijn soms toegestaan, dit staat benoemd bij de woninginfo. Informeer naar deze mogelijkheid. Als eigenaar bent u verantwoordelijk voor uw hond. Bezorg andere gasten of buren geen overlast.
- Jongerengroepen niet toegestaan.
- Werknemers op aanvraag.

Houd er rekening mee dat jonge groepen en feesten niet zijn toegestaan.

De getoonde prijzen en beschikbaarheid worden via een geautomatiseerd systeem ontvangen. Het kan zijn dat er wijzigingen doorgevoerd worden in de tijd tussen 2 updates. Hierdoor kunnen wij de definitieve prijs en beschikbaarheid enkel binnen 48 uur aan u bevestigen.

Selecteer aantal personen en de datum om de prijs te zien

Boekingsperiode:
Alternatieve periodes
Credit cards
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

  • Vertrouwen

  • Maatschappelijk Verantwoord

    Ter bescherming van mens en milieu planten wij 1 boom voor elke overnachting per persoon per nacht.

Bungalow.Net Holidays BV is bemiddelaar, u sluit een overeenkomst rechtstreeks met de verhuurder.